×

Cum cumpar?

1 Adaugati in cos produsul dorit.
2 Verificati comanda. Completati campurile necesare.
3 Alegeti metoda de PLATA & TRANSPORT

Daca aveti in continuare probleme, va rugam sa ne anuntati, prin trimiterea unui e-mail la mobiliermestesugit@gmail.com. Multumim!

SHOWROOM PROGRAM

Luni - Vineri - 08:00 - 16:00
Sambata - Inchis
Duminica - Inchis

FORGOT YOUR DETAILS?

REGULAMENTUL OFICIAL AL LICITATIILOR MOBILIER MESTESUGIT

 

Sectiunea 1. Organizatorul Licitatiilor

Licitatiile MobilierMestesugit reprezinta un un concurs prin care se ofera spre licitatie obiecte de mobilier unicat deosebite. Licitatia este publica si este disponibila tuturor utilizatorilor site-ului www.mobiliermestesugit.ro.

Licitatiile organizate pe pagina www.mobiliermestesugit.ro sunt concepute si administrate de catre Asociatia Biosilva Punct de lucru stabil Suceava, persoana juridica cu sediul in comuna Sendriceni, judetul Botosani, cod fiscal 24820261,  cu cont BRD pentru lei - IBAN: RO22BRDE070SV37303930700 si pentru euro - IBAN: RO18BRDE070SV39443830700, reprezentata prin Gradinariu Florin, in calitate de Presedinte.

Licitatia se va derula cu respectarea prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti Participantii.

 

Sectiunea 2. Durata desfasurarii licitatiilor

Licitatiile MobilierMestesugit online se desfasoara periodic, in zilele stabilita de Organizator, in intervalul orar 06:00 – 24:00.  In cazul in care Organizatorul va dispune anularea sau modificarea datei de desfasurare a licitatiilor, acest lucru va fi anuntat pe site-ul mobiliermestesugit.ro sau pe facebook. Licitatia este unica si se desfasoara online pe site-ul www.mobiliermestesugit.ro, in sectiunea dedicata licitatiilor MobilierMestesugit - https://www.mobiliermestesugit.ro/licitatii.

 

Sectiunea 3. Drepturi si conditii de participare

Licitatia se adreseaza  tuturor persoanelor fizice peste 18 ani, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania sau in afara acesteia, care respecta conditiile prezentului Regulament. Organizatorul va depune toate diligentele pentru desfasurarea in bune conditii a licitatiei si pentru diminuarea sau inlaturarea oricaror deficiente. Toate datele furnizate trebuie sa fie complete, conforme, reale si corecte, in caz contrar nu este posibila validarea Participantului si intrarea in posesie a produsului castigat prin Licitatie. Prin inscrierea la licitatie, Participantii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal sa fie utilizate in campaniile ulterioare desfasurate de Organizator.

La licitatiile organizate de MobilierMestesugit nu au dreptul sa participe angajatii si persoanele fizice autorizate sau independente care isi desfasoara activitatea pe baza unor contracte de colaborare in cadrul MobilierMestesugit, sotiile/sotii, sau rudele de gradul I ale acestora.

 

Sectiunea 4. Protectia datelor personale

Tuturor Participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa in justitie.

Organizatorul este operator de date cu caracter personal nr. 17001 si va utiliza datele personale furnizate de catre Participanti pentru participarea la Licitatiile MobilierMestesugit, pentru crearea unei baze de date care urmeaza sa primeasca oferte promotionale din partea MobilierMestesugit. Participantii au optiunea de a se dezabona ulterior.

 

Sectiunea 5. Mecanismul Licitatiilor

Licitatiile se desfasoara online pe site-ul www.mobiliermestesugit.ro, in sectiunea dedicata licitatiilo  https://www.mobiliermestesugit.ro/licitatii.

Pentru a participa la licitatii, Participantii trebuie sa fie logat in site-ul www.mobiliermestesugit.ro fie prin cont de utilizator completat cu nume/prenume complete si reale si un numar de telefon si o adresa de e-mail valide.

Dupa autentificare, utilizatorii poate participa la licitatia in curs de desfasurare, plasand o oferta prin care va mari suma curenta cu o suma fixa de 1, 2 sau 3 lei.

 

Licitatia se inchide automat in urmatoarele situatii:

 1. Momentul in care oferta este egala sau depaseste suma mentionata in prezentarea licitatiei.
 2. La ora oficiala a inchiderii licitatiei in cazul in care nu a mai fost plasata nici o licitare in ultimele 5 minute anterioare orei 24:00. Daca in ultimele 5 minute inainte de ora de  inchidere a licitatiei a fost plasata o noua licitare, ora de inchidere a licitatiei se prelungeste cu 5 minute de la ora plasarii respectivei ultime licitari, procesul repetandu-se pana ce sistemul inregistreaza un interval de 5 minute in care nu a fost plasata nici o licitare sau pana ce a fost atinsa suma mentionata in prezentarea licitatiei.

 

Pentru contactarea de catre Organizator a castigatorului licitatiei, se vor folosi datele puse la dispozitie de catre Participant in contul creat de acesta pe site-ul www.mobiliermestesugit.ro sau pe contul acestuia de Facebook.

Participantii au la dispozitie optiunea de alerte pentru a fi anuntati cand oferta lor este supralicitata, precum si o optiune de a-si publica oferta pe Facebook.

Utilizatorii vor participa in conformitate cu regulile de participare mentionate anterior. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment aceste reguli de participare cu conditia de a anunta aceste modificari pe www.mobiliermestesugit.ro.

Regulamentul licitatiilor este disponibil pe site-ul www.mobiliermestesugit.ro, in sectiunea dedicata licitatiilor MobilierMestesugit - https://www.mobiliermestesugit.ro/licitatii si pe pagina  - https://www.mobiliermestesugit.ro/regulament-licitatii.

Sectiunea 6. Adjudecarea licitatiilor

O licitatie este adjudecata de 1 (una) persoana. Obiectul licitatiilor consta in produsele mentionate in prezentarea datelor licitatiei din momentul afisarii acesteia pe site-ul www.mobiliermestesugit.ro, in sectiunea dedicata licitatiilor  https://www.mobiliermestesugit.ro/licitatii.

 

Dupa incheierea licitatiei, castigatorul va fi contactat de catre Organizator pentru a fi stabilite detaliile intrarii in posesie a produsului licitat. Pentru contactarea de catre Organizator a castigatorului licitatiei, se vor folosi datele puse la dispozitie de catre Participant in contul creat de catre acesta pe site-ul www.mobiliermestesugit.ro sau pe contul acestuia de Facebook. Organizatorul nu este responsabil pentru corectitudinea datelor de contact puse la dispozitie de Participant.

 

In cazul in care castigatorul licitatiei nu poate fi contactat in termen de 2 zile lucratoare sau nu plateste suma integrala in termenul stabilit de Organizator in momentul contactarii Participantului castigator, acesta va pierde dreptul de a achizitiona produsul la tariful la care s-a incheiat licitatia. In acest caz, licitatia se considera castigata de catre ofertantul anterior.

In cazul in care nici castigatorul licitatiei si nici ofertantul anterior nu indeplinesc conditiile mentionate in prezentul Regulament sau nici unul dintre acestia nu poate fi contactat, produsul licitat nu va mai fi acordat.

In termen de 2 zile lucratoare de la data contactarii, castigatorul Licitatiei va transmite prin e-mail, conform detaliilor de contact comunicate de Organizator in cadrul convorbirii, acceptul asupra conditiilor de plata si de achizitionare a produsului castigat in urma Licitatiei.

Castigatorul nu va putea sa ofere produsul castigat altei persoane sau sa solicite schimbarea produsului in niciun fel. Organizatorul nu ofera contravaloarea premiilor in bani.

Orice modificare adusa prezentului Regulament va fi publicata pe site-ul www.mobiliermestesugit.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament, inclusiv prelungirea sau reducerea duratei licitatiei. Nici o modificare nu poate produce efecte retroactive si toti Participantii la licitatii vor beneficia de drepturile deja obtinute. Modificarile produc efecte de la data publicarii lor pe site-ul Organizatorului.

 

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru luarea la cunostinta a modificarilor de catre Participanti, atata timp cat acestea sunt afisate pe site-ul www.mobiliermestesugit.ro.

In cazul in care se anuleaza sau intrerupe licitatia, un simplu anunt in aceasta privinta va fi publicat pe site-ul Organizatorului sau pe pagina acestuia de Facebook. Prin publicarea anuntului respectiv, licitatia va fi anulata sau intrerupta automat si nicio parte interesata nu va avea temei legal in a pretinde continuarea acesteia sau orice fel de despagubiri.

In caz de forta majora si / sau caz fortuit ce fac imposibila continuarea licitatiei, Organizatorul poate intrerupe temporar sau definitiv licitatia, operand modificarile necesare, care vor fi comunicate publicului, fara ca acest lucru sa indreptateasca Utilizatorii sa solicite despagubiri.

 

Sectiunea 7. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si utilizatorii serviciilor castigate prin licitatiile MobilierMestesugit, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.

Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea licitatiei ca urmare a actiunilor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.

 

Sectiunea 8. Limitarea raspunderii

Organizatorul nu garanteaza si nu declara ca desfasurarea licitatiei va fi neintrerupta sau fara erori.

Organizatorul nu declara si nu garanteaza ca in timpul licitatiei nu se vor prezenta pierderi, coruperi, atacuri, virusi, interferente, activitati de hacking sau alte imixtiuni in securitate, Organizatorul declinand orice raspundere in legatura cu acestea.

 

Sectiunea 9. Incetarea licitatiei

Licitatia aflata in desfasurare poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, caz fortuit, conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua.

 

Contact: Pentru mai multe informatii referitoare la licitatiile MobilierMestesugit, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail mobiliermestesugit@gmail.com.

 

Licitatiile Mobilier Mestesugit - Intrebari frecvente

 1. Ce sunt licitatiile?

Licitatiile Mobilier Mestesugit reprezinta un sistem prin care mobiliermestesugit.ro ofera spre licitatie anumite obiecte de mobilier. Licitatia este facuta publica si este disponibila pentru toti utilizatorii mobiliermestesugit.ro, printr-un sistem de useri.

 1. Cum licitez?

Sistemul de useri presupune autentificarea cu date de identificare sau direct cu contul de Facebook. Dupa autentificare, fiecare utilizator poate plasa o oferta, in functie de suma pe care doreste sa o acorde licitatiei in curs.

Userii au la dispozitie optiunea de alerte pentru a fi anuntati cand oferta lor este supralicitata, precum si o optiune de a-si publica oferta pe Facebook.

 1. La ce ora se termina o licitatie?

Fiecare licitatie are un interval de timp stabilit de organizator si care este publicat pe site, in pagina aferenta licitatiei in curs.

 1. Cat de frecvente sunt licitatiile?

Licitatiile nu au un orar fix, urmand ca data la care are loc fiecare licitatie sa fie anuntata de mobiliermestesugit.ro pe parcurs. Userii se pot abona la sistemul de alerte, pentru a afla cand urmeaza sa aiba loc o noua licitatie.

 1. De ce trebuie sa imi fac cont?

Pentru a participa la licitatii, fiecare utilizator are nevoie de un cont prin care sa poata plasa o oferta si pe baza caruia sa fie identificat, in cazul in care castiga licitatia.

 1. Pot licita de mai multe ori la o singura licitatie?

Da, numarul de licitari pentru fiecare utilizator este infinit.

 1. Pot anula sau schimba o licitare dupa aceasta a fost inregistrata si confirmata?

Nu, o licitare inregistrata si confirmata nu mai poate fi anulata sau modificata. Pentru intrebari sau mentiuni, va rugam sa ne contactati.

 1. Cum se acorda premiul, in eventualitatea castigarii licitatiei?

Dupa incheierea licitatiei, castigatorul este anuntat si contactat, pentru a intra in posesia obiectului licitat. In cazul in care cel care a castigat nu plateste sau nu poate fi contactat in termen de 5 zile lucratoare, obiectul este acordat urmatorului utilizator, in ordinea sumei licitate.

 1. Cum stiu sigur ca eu am facut ultima oferta?

In baza datelor furnizate la inregistrarea pe mobiliermestesugit.ro, vom instiinta userii prin e-mail cu privire la stadiul licitatiei.

 1. Cate licitatii pot castiga?

Un utilizator poate castiga maxim 2 licitatii in 30 de zile.

 1. Cum se face plata?

Modalitatile de plata sunt: fie numerar la sediul nostru din Calea Unirii nr 32 Suceava, in RON, fie prin transfer bancar.

 1. Ce se intampla daca nu pot incheia tranzactia?

O astfel de situatie este intotdeauna de nedorit, dar daca utilizatorul castigator nu poate incheia tranzactia conform ofertei cu care a castigat licitatia, urmatorul utilizator in ordinea ofertelor plasate devine castigator, iar procesul de anuntare a acestuia se reia. Fiecare licitatie are un interval de timp stabilit de organizator si care este publicat pe site, in pagina aferenta licitatiei in curs.

TOP
Mobilier Mestesugit
Aboneaza-te pentru a primi ultimele oferte!
We respect your privacy.