×

Cum cumpar?

1 Adaugati in cos produsul dorit.
2 Verificati comanda. Completati campurile necesare.
3 Alegeti metoda de PLATA & TRANSPORT

Daca aveti in continuare probleme, va rugam sa ne anuntati, prin trimiterea unui e-mail la mobiliermestesugit@gmail.com. Multumim!

SHOWROOM PROGRAM

Luni - Vineri - 08:00 - 16:00
Sambata - Inchis
Duminica - Inchis

FORGOT YOUR DETAILS?

Mobilier Mestesugit

Toate produsele realizate în cadrul atelierului de mobilă poartă amprenta “Mobilier meșteșugit” deoarece sunt realizate în cea mai mare parte manual, în serii limitate sau unicat, respectând tehnicile tradiționale de prelucrare a lemnului, iar naturalețea lemnului masiv este cea care subliniază cu adevărat valoarea acestora.

Principalele categorii de produse realizate în atelierul nostru sunt: mobilier clasic, mobilier sculptat, mobilier rustic, mobilier pictat, mobilier cu motive tradiționale românești, mobilier de grădină, fronturi din lemn masiv pentru mobilier de bucătărie, scări interioare din lemn masiv.

PORTOFOLIU LUCRARI

Mobilier rustic crama

Mobilier realizat pe comanda pentru crama compus din masa cu…

Masa rustica din butuci

Masa rustica din butuci de stejar pentru gradina sau terasa…

Fronturi sculptate in motive traditionale

Atunci cand dragostea fata de modelele traditionale romanesti se intalneste…

1

Mobilier la comanda

Daca ceea ce ai gasit in magazinul nostru online nu se incadreaza in dorintele tale echipa Mobilier Mestesugit vine in intampinarea nevoilor tale cu mobilier la comanda.

2

Conform cerintelor clientului

Folosim materiale de inalta calitate si ne raportam intodeauna la ultimele noutati si tendinte din domeniul mobilierului. Proiectarea mobilierului se realizeaza conform cerintelor tale, astfel ca poti decide pana la cel mai mic detaliu produsul pe care ti-l doresti.

3

Completeaza formularul de comanda!

Pentru o prima oferta de pret cat mai reala, este important ca tu sa cunosti dimensiunile dupa care se va proiecta mobilierul.

Pentru comenzi mai ample, de exemplu livinguri, bucatarii, dormitoare etc. pasul urmator este sa programezi, impreuna cu reprezentantul Mobilier Mestesugit, intalnirea pentru efectuarea masuratorilor exacte ale spatiului aferent, astfel incat proiectul de mobilier sa se muleze perfect spatiului tau. Semnezi contractul si programam livrarea si montajul!

TOP
Mobilier Mestesugit
Aboneaza-te pentru a primi ultimele oferte!
We respect your privacy.